Amok i stempler


Her er nogle af mine resultater med lidt blandede eksperimenter med stempler.

Jeg har masser af stempler og elsker at bruge dem  - både til kort, men også på mere utraditionelle måder - mere eller mindre succesfuldt.


Gennem tiden har jeg stemplet på utalllige medier - propper, beton, porcelæn, fliser, ler, krympe-plast, træ og selvfølgelig på pap og papir. Alt kan fikses med et stempel - simpelthen hele livet.


Du finder ikke det typiske kort til guldbrylluppet eller barnedåben. Der er andre der er meget bedre til det udtryk end jeg er. Jeg er meget mere draget af surrealistiske landskaber med feer, svævende øjne, underlige organismer og syrede planter.


Jeg arbejder meget med baggrunde, som både bliver lavet i kridtet stempelfarve og alkohol ink på både almindelig papir, men også det plastikagtige Yupo papir.Beton smykker


Det er en af mine yndlingsmåder at bruge stemplerne på. En lille stempeltryk er smeltet på et stykke støbt beton med en heatgun. Det kan der komme en del fede motiver ud af.

Jeg kan godt lide, at de rå og forskelligt formede betonfigurer får et udtryk. De bindes med en lædersnøre, som er med til at forstærke det rå udtryk.

Stemplede magneter


Her kan jeg genbruge papir, fra eksperimenter der gik galt – eksempelvis fra mit Alkohol Ink. Her har jeg stemplet på dem, måske tegnet lidt og givet dem et lag resin og sat en magnet bag på.


Fugleskræmmere


Her har jeg også stemplet på fraklip af mit alkohol ink og limet på en CD og derefter stemplet på begge sider.

Den ene side dog kun med en lille flade, da det er selve CD'en der skal glimte i solen og enten tiltrække sommerfugle og skræmme fuglene væk fra vores dyrebare jordbærbed.