Alkohol ink 


Nej, det har intet med druk at gøre, som mange tror, når jeg snakker om Alkohol Ink!


Alkohol ink er det sjoveste og mest vilde medie jeg nogensinde har prøvet. Man arbejder basalt set med luft, der skubber blæk. Det ser ret let ud, når man ser kunstnere på YouTube udføre det. Men det er det overhovedet ikke. Det er helt vildt ustyrligt og derfor både ret udfordrende og tilfredsstillende at arbejde med. 

 

Alkohol Ink er en meget speciel måde at udtrykke sig på. Det bedste ved det er faktisk, at man ikke kan styre ret meget i forhold til en almindelig tusch/pen. Det er en fantastisk anarkistisk kunstform.

Der er selvfølgelig en masse teknikker man skal bruge for at forfine sit udtryk. Lige som i enhver anden kunstart.

Men basalt set skal man lade blække lede vejen, da den åbner op for fantasien og vækker ens mojo/kreative spirit. Man skal være fleksibel og åben over for alle muligheder - nøjagtig som i den virkelige virkelighed. 

Man skal også prøve at lade være med at blive for kontrollerende. Man skal åbne for sin intuition og finde sit indre legebarn ved at anskue processerne som de eksperimenter de er.


Som Alkohol Ink artist arbejder man på et specielt papir, der er lavet af genbrugsplast. Jeg arbejder både på typerne Yupo og Nara!

Herunder er et lille udvalg af billeder i forskellige størrelser. Blomst på kloder og skum

Alkohol Ink og stempel på Nara papir A3 (2022)

Alkohol ink på kort


Her er nogle af mine fejl-billeder fra  Alkohol inken, som jeg har cuttet op og stemplet på.

De er nu blevet til A6 kort.

Heller ikke her er vi ude i hverken barnedåb eller guldbryllup.

Det er stadig den surrealistiske stil jeg arbejder med.

Vin dæksler


Man kan bruge sine fejl-affklip til andre ting end kort. Her har jeg lavet det jeg kalder for "vin dæksler". 

Min 83-årige mor blev stukket af en hveps indefra. halsen i sommers. Så lavede jeg et par vin dæksler til både hende og andre i familien.